Fysiotherapie

Bij Sportklaar Fysiotherapie onderzoeken en behandelen wij elke klacht van het beweegapparaat op professionele wijze. Revalideren van een nieuwe knie of nieuwe heup operatie? Last van een tenniselleboog? Een spierblessure opgelopen? Of al dagen last van rugpijn? U kunt bij ons terecht! De fysiotherapeut begeleidt u bij Sportklaar aan de hand van een behandelprogramma op maat. Onder andere sport specifieke oefeningen zullen worden ingezet om u zo goed mogelijk te laten herstellen.

Contact opnemen?

Sportfysiotherapie

Sportklaar is gespecialiseerd in Sportfysiotherapie. Als sportfysiotherapeut begeleiden wij sporters van elk niveau. Onder andere tape, loopscholing, krachttraining en coördinatietraining worden ingezet om u zo snel mogelijk “Sportklaar” te maken. Dit kan zijn wanneer u een (sport)blessure hebt opgelopen, wanneer u een sportblessure wilt voorkomen, of wanneer u aan de hand van professionele begeleiding het optimale uit uzelf en uw sport wilt halen.

Wist u dat?

Sportfysiotherapie net als algemene fysiotherpaie via uw aanvullende verzekering wordt vergoed?

Specialisaties

Naast algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in een aantal klachten. Het onderzoeken en behandelen van knieblessures. Het onderzoeken en behandelen van enkelblessures. Het onderzoeken en behandelen van spierblessures aan het bovenbeen en de kuit. Het behandelen van de tenniselleboog met o.a. de "van der Ven" methode. En het onderzoeken en behandelen van achillespeesklachten.

Online Afspraak maken?

SPORTKLAAR training

Er is voor hockeyers de mogelijkheid om tijdens de zomer- en winterstop sport specifieke krachttraining te volgen. Zo blijf je topfit.

Wil je tijdens de zomer- en winterstop graag topfit blijven vraag dan naar de voorwaarden!

Contactinformatie:

Telefoon: +31657341594
E-mail: info@sportklaar.nl
Adres: Olympiade 43
4873DA Etten-Leur

Volg me op:

Online Afspraak Maken

Voor het versturen van de mail is het invullen van uw voor- en achternaam en uw telefoonnummer noodzakelijk. Sportklaar neemt zo snel mogelijk contact met u op.